Kampüs Hizmetleri

Kampüs'te Bir Gün

CIU Campus Lake View
Süpermarket

UKÜ Kuzey Kıbrıs’ın en büyük market zinciri Molto Süpermarket’in kampüs şubesi ile öğrencilerin kampüs dışına çıkmalarına gerek olmadan her türlü ihtiyaçlarını giderme olanağı sağlar.

Güvenlik

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi kampüsünün kontrolü, güvenlik amirliği ve kampüs içerisinde pek çok noktada bulunan 200’ü aşkın kamera ile sağlanır. Kampüs, yurtlar ve diğer birimlerin güvenliği ile acil durum müdahale ekiplerine günün 24 saati iç hat ve GSM telefon numaralarından kolayca ulaşılabilir. Öğrencilerine güvenli bir kampüs hayatı sunmak Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin öncelikleri arasındadır. Kampüs ve yurt bölgelerinde haftanın 7 günü 24 saat görev yapan güvenlik görevlileri ve kamera takibi ile kampüs içerisinde öğrencilerimize huzurlu ve güvenli bir yaşam sunulur.

Tel: +90 392 671 1111 Dahili: 2929 Acil Durum Dahili: 800

Kitabevi ve Kırtasiye Merkezi

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi kampüs içerisinde bulunan Berberoğlu Kitabevi ve Kırtasiye öğrencilere kitap ve kırtasiye ile ilgili tüm hizmetleri sunar. Berberoğlu Kitabevi ve Kırtasiye malzemesinden kitaba, mimarlık ürünlerinden sanatsal ürünlere kadar birçok farklı ürünü, her türlü fotokopi, çıktı, renkli baskı, mimari projelerde gerekli olan tüm baskılar için öğrencilerin hizmet alabilecekleri bir merkezdir.
Çalışma saatleri hafta içi 08:00 -19:00 ve Cumartesi günleri 09:00 -15:00.

Tel: +90 392 671 1111 Dahili: 2959

Bilişim Hizmetleri

Gün boyunca açık olan bilgisayar ve çalışma salonunda, öğrencilerin kişisel ve akademik ihtiyaçlarını giderebilmeleri için sürekli hızlı erişime açık çok sayıda bilgisayar vardır. Öğrencilerin ders dışında yoğun olarak bulunduğu mekanlarda, internete rahat ulaşabilmeleri için kablosuz internet hizmeti de sunulur. Üniversiteye kaydı ile birlikte Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından oluşturulan CIU-NET hesabı ile öğrenciler, başta bütün akademik ve muhasebe bilgilerini görebildikleri, dilekçe oluşturabildikleri ve akademik danışmanları ile doğrudan iletişim kurabildikleri CIU-SIS olmak üzere Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından kendilerine sağlanan birçok çevrimiçi hizmetten yararlanabilirler.

Banka ve ATMler

Öğrenci Hizmetleri Binasında NovaBank, NovaBank ATM, Garanti Bank ATM ve ortak ATM bulunur.

Misafirhane

UKÜ Kampüs merkezinde yer alan Palm Inn misafirhanesinde çift kişilik 13 oda mevcuttur. Misafirhane odalarında internet, güvenlik, klima, minibar buzdolabı, telefon ve televizyon bulunur. Misafirhanede sabah kahvaltısı konaklama ücretine dahildir. Misafirler öğrenci merkezinde bulunan restoran ve kafeteryalarda yemek yiyebilirler. Kantin-Kafeterya ile ilgili bilgiler için Yiyecek Hizmetleri sayfasını ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

Tel: +90 392 671 1111 Dahili: 2929

UKÜ Mobil Uygulama

UKÜ Mobil uygulaması ile tüm faaliyetlerden anında haberdar olun.

Uygulamanın özellikleri;

Haberler: Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ile ilgili son haberler.

Etkinlikler: Konserlerden, sempozyumlara kadar tüm etkinlikler.

Servis Saatleri: Harita üzerinde UKÜ otobüslerinin rotaları, en yakın duraklar ve duraklara varış saatleri.

Yemek: Tüm yemek hizmeti veren yerlerin haftalık menüleri.

Öğrenci Hizmetleri: Webmail, CIU-SIS ve moodle sekmelerine erişim.

Telefon Rehberi: Üniversite içi, acil ve Kuzey Kıbrıs içi yararlı telefon numaraları.

Kampüs Haritası: Kampüs içi tüm binaların yeri ve ulaşımı.

Oyun, Eğlence Merkezi ve Cep Sineması

Öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirebilecekleri merkezde bilardo, darts ve elektronik oyunlar gibi eğlence imkanı bulunur.

Cep Sineması her hafta farklı filmlerin gösterimini yapar.

CIU Game and Leisure Center