Vizyon ve Değerlerimiz

YÖNETİM

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Rektörlük tarafından yönetilmektedir. Rektörlük üniversiteye öncülük eder, üniversiteyi temsil eder ve üniversite üyelerinin işbirliğini koordine eder. Rektörlük, Rektör Yardımcıları ve Genel Sekreter'den oluşur. Rektör, Rektörlük Başkanı ve sözcüsüdür.

ciu-yonetim

TARİHÇE

1997 yılında 81 öğrenci ve 45 personel ile başlayan UKÜ, sadece 27 yılda 20.000 öğrenciye ve 1000'i aşkın çalışana ulaşarak olağanüstü bir büyüme göstermiştir.

tarihce

KALİTE VİZYONU

Akademik mükemmellik, sürdürülebilir gelişim, sürekli yenilik ve çeşitlilik içeren bir topluluk yaratma konusunda öğrencilerimizin yaşam boyu başarı elde etmeleri adına ilerlemeye kararlıyız.

mission-and-values

İDARİ BİRİMLER

Başarılı öğrenci hizmetleri, yönetimi ve daha fazlasını yapmak ve yürütmekten sorumlu olan Yönetsel Hizmet Birimleri listesi.

administrative-units

AKREDİTASYON VE ÜYELİKLER

Birçok uluslararası ve ulusal kurum tarafından verilen akreditasyonlar, denklik ve üyelikler hakkında.

uku-akreditasyonlar-listesi

Bizimle İletişime Geç

Tüm akademik ve idari birimlerin iletişim detayları için Kampüs İletişim Rehberi sayfamızı ziyaret ediniz.

99258 Lefkoşa, Kuzey Kıbrıs
Tel