 
            Okt. TARKAN NEVZAT
Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu
                      Ofis
                      
GE130
                        
                        
                      E-posta
                      
  tnevzat@ciu.edu.tr
                        
                    
                      Telefon numarası
                      +90 392 671 11 11
                        
                        
                      Dahili
                      
2233
                        
                    Öz geçmiş
Öğrenim Durumu
                        - University of West London BSc(Hons) Culinary Arts Management (Lisans, 2011)
- Thames Valley University(Univesity of West London) Mutfak Sanatları Yönetimi Yüksek Ulusal Diploması (Lisans, 2010)
Ödüller
                        - Claridge's'de A Taste of NoMa'nın başarısına olağanüstü katkı ödülü (2012)
- Dorchester Collection otellerinden Coworth Park'ın ENGAGE eğitimi (2010)
Çalışma Alanları
                        - Mikoloji: Mantar Bilimi
- Koji(Aspergillus Oryzae) ve Enzimatik (Amilitik ve Proteatik) fonksiyonları
- Koji'nin yetiştirilmesi ve Aspergillus Oryzae'nin (kalıp) ısı ve nem kullanarak proteaz veya amilaz bakımından zengin substrat üretiminde manipülasyonu
- Mikro Jeller
- Nörogastronomi
- Moleküler Gastronomi
- Sous Vide Pişirme Tekniği ve Gıda Güvenliği
- Şefler Menüleri Planlarken Sürdürülebilirliğin Farkında mı
İdari Görevler
                        - Gastronomi Labaratuvar Sorumlusu (2024-DEVAM EDİYOR)